Aaron Lepistö  | 19 |  Graafinen suunnittelija
Valmistun Toukokuussa 2018 painotuotantoassistentiksi ulkoasuntoteutuksen osaamisalalta Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta. Arvosanani ovat hyvät, mutta sekään ei ole merkityksellisintä. Merkittävää on palava halu oppia lisää, kehittyä ja tehdä töitä media-alalla. 
 Minulla on hyvä perusosaaminen kaikenlaiseen graafiseen suunnitteluun, valokuvaukseen, taittamiseen, mainosten suunnitteluun ja toteutukseen, verkkojulkaisuun, kuvanmuokkaamiseen ja vektorigrafiikan piirtämiseen tietokoneella. Osaamiseeni kuuluvat myös toimisto-ohjelmat, kuten Word, Excel ja Powerpoint. Minulla on hyvät taidot graafisen suunnittelun ohjelmiin, kuten InDesigniin, Illustratoriin, Photoshopiin sekä Dreamweaweriin. Osaan tehdä HTML-pohjaisia verkkosivustoja ja olen tottettanut sivustoja myös wordpress alustalle. Minulla on myös jonkin verran kokemusta jälkikäsittelytöistä sekä digipainossa painamisesta.
Voisin kuvailla itseäni työhakemusten tavallisilla adjektiiveilla: tarkka, kaikkien kanssa toimeentuleva, itsenäiseen työhön kykenevä. Sekin on totta. 
Kaikki visuaalinen kiinnostaa minua. Museot, matkailu, valokuvaus, muoti.  Sitä ei ehkä näe ulospäin, mutta kaikki uuden kokeileminen kiinnostaa minua. On vaikeaa sanoa yhtä mielenkiinnon kohdetta, sillä minua kiinnostaa kaikki ja olen utelias. 
En ole ehkä räiskyvin persoona ulospäin, mutta uskallan silti tehdä omannäköisiä ratkaisuja ja sanoa oman mielipiteeni. Minulla on hyvä visuaalinen muisti sekä hyvä silmä visuaalisille asioille. Olen valmis oppimaan uutta sekä kehittämään osaamistani ja tekemään työni mahdollisimman hyvin, tai jopa paremmin. 
Vapaa-ajalla harrastan bloggausta, liikuntaa ja valokuvausta. Minulla on valokuvaukseen, muotiin, kulttuuriin, designiin, matkusteluun, media-alaan ja lifestyleen keskittyvä blogi Vivid & Visual.  Blogini löytyy osoitteesta www.vividandvisual.fi/

Back to Top